Ελλατώστε


Ήταν κάποτε ένας τρελαμένος με τα αυτοκίνητα που μόλις είχε αγοράσει μία ολοκαίνουργια και πανάκριβη Porsche. Ανυπόμονος να γευτεί τη χαρά της οδήγησης του νέου του αποκτήματος ξεχύθηκε στην Εθνική οδό για να το τελικιάσει. Πατάει γκάζι ασταμάτητα και η Porsche είχε πιάσει τελική ταχύτητα. Με πάνω από 300km/h ο οδηγός είχε ξετρελαθεί.
Ξαφνικά όμως βλέπει μια πινακίδα η οποία λέει “Ελλατώστε στα 200 χιλιόμετρα”.
Τα παίρνει στο κρανίο ο οδηγός αλλά λέει “ΟΚ ας μήν είμαστε υπερβολικοί… Ας ελλατώσω στα 200km/h.”
Συνέχιζε γκαζομένος ο οδηγός της Porsche ώσπου ξαφνικά βλέπει και άλλη πινακίδα που έλεγε “Ελλατώστε στα 100 χιλιόμετρα”.
Αυτή τη φορά ο οδηγός τα παίρνει ακόμα περισσότερο θεωρώντας το όριο ταχύτητας στα 100 υπερβολικό. Φοβούμενος όμως μη φάει καμιά κλήση και αφαίρεση διπλώματος, ελαττώνει ταχύτητα στα 100km/h.
Με μαύρη καρδιά αφού δεν μπορεί να χαρεί την Porsche του και με νεύρα πολλά λόγω των υπερβολικά χαμηλών ορίων ταχύτητας συνεχίζει στο δρόμο του. Ξαφνικά όμως και πρωτού να καταφέρει να ηρεμήσει από τα απανωτά εκνευριστικά όρια, βλέπει νέα πινακίδα που λέει: “Ελλατώστε στα 50 χιλιόμετρα”.
Η ιστορία επαναλαμβάνεται… νευριάζει ο οδηγός, βρίζει, χτυπιέται αλλά υπακούει στα όρια ταχύτητας μέχρι που συναντάει και μια τελευταία πινακίδα που λέει: “Ελλατώστε στο 1 χιλιόμετρο”.
Στα πρόθυρα νευρικής κρίσης πλέον συνεχίζει με ταχύτητα 1km/h. Ο κινητήρας της Porsche έτοιμος να καεί και ο οδηγός έτοιμος να εκραγεί, μέχρι που συναντάει μια πινακίδα που λέει:
“Καλώς Ήρθατε Στην Ελαττώστε”
😛

Περισσότερα Αστεία Ανέκδοτα

11 σχόλια για το “Ελλατώστε”

  1. periergo plasma
    Wednesday 23 February 2011 , 21:07

    xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa gamattttttooo reee

Κάντε ένα σχόλιο για το ανέκδοτο